Cautare

1406 de rezultate pentru "italian de comert" (2.71 secunde)
Anul trecut, a cheltuit in fiecare zi lucratoare 10.000 de euro, cu 92% mai mult decat presedintele Romaniei intr-o luna. Presedinti ai Camerelor de Comert Judetene spun ca printre extravagantele "reformatorului Sistemului Cameral"
Constantin Badea, directorul general al CCI Bihor, ne-a informat ca, in prezent, toate societatile cauta - zi de zi, conform propriilor posibilitati - cele mai adecvate solutii, in domeniile mentionate.
Centrul Roman de Afaceri "Marea Neagra" a gazduit, in perioada 7-8 septembrie, conferinta "Sursele regenerabile de energie, cheia unui viitor durabil", organizata de Meda Consulting si Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti.
In ultima vreme a devenit o moda printre oamenii de afaceri romani sa isi deschida firme in Bulgaria, majoritatea firmelor bulgare deschise de romani avand ca domenii de activitate comertul cu alimente, dar si in agricultura, adica diverse utilaje folosite in agricultura.
Companiile care s-au remarcat in plina criza, in 2009, vor fi premiate maine de catre Camera de Comert si Industrie a Judetului Dolj. Anul trecut, judetul a avut 373 de firme de top.
Forum economic Romania - Italia, REDAM INCREDEREA INVESTITORILOR ROMANI SI ITALIENI IN ECONOMIA ROMANEASCA CCIRO Italia, in colaborare cu Biroul de Promovare Comerciala - Economica din cadrul Consulatului General al Romaniei la Milano organizeaza Joi, 29 iunie 2017, ora 10:30, forumul economic ROMANIA-ITALIA, REDAM INCREDEREA INVESTITORILOR ROMANI SI ITALIENI IN ECONOMIA ROMANEASCA.
a avut loc la Constanta cea de-a doua reuniune transnationala a partenerilor din cadrul proiectului "Analiza si dezvoltarea unui sistem european de calificari si competente in sectorul ospitalitatii pentru transparenta si recunoastere fara frontiere - NEW (No-borders European Workers) Hospitality", finantat de Uniunea Europeana prin Programul Leonardo da Vinci.
A treia editie a evenimentului Italian Wine and Food Day a avut loc recent, la Sala Panoramic, la Hotelul Marshal Garden Bucuresti, fiind organizata de catre Agentia Italiana pentru Comert Exterior Bucuresti si Camera de Comert Italiana pentru Romania, sub patronajul Ambasadei Italiei.
(Articol scris de Mihai Milca, aparut la rubrica Disidenta - opozitie - critica antisistem, in revista Punctul Critic Nr.
Un investitor italian a dorit sa-si deschida o afacere in perimetrul fostei exploatari miniere de la Dalja, dar consilierii locali au refuzat sa ii vanda terenul de sub cladirea pe care o detine si unde intentioneaza sa-si desfasoare activitatea de productie.
Premierul Tariceanu apreciaza ca pachetul de masuri privind siguranta publica adoptat de guvernul italian vizeaza cu precadere imigrantii din tarile non-UE.
Potrivit unei declaratii a ministrului italian de Externe, Franco Frattini (foto), romanii care muncesc si respecta legile vor fi acceptati in Italia. ... In plus, acesta a solicitat Guvernului de la Bucuresti sa ofere garantii ca in Italia nu vor mai ajunge infractori romani. Ministrul italian de externe a declarat:
Ministrul justitiei, Catalin Predoiu, a declarat ieri ca „exista o problema de implementare a legii in statul italian" si o problema de asigurare a linistii si ordinii publice in aceasta tara de catre autoritati.Precizarile ministrului vin dupa ce presa i-a cerut, in cadrul conferintei organizate la sediul Ministerului Justitiei, sa transmita un mesaj legat de incidentele recente din Italia.
Cariera profesionala a sefului Administratiei Porturilor Maritime Constanta este presarata cu numeroase operatiuni dubioase in care Gheorghe Moldoveanu a fost daca nu vioara intai, cel putin un element decizional de maxima importanta.
Cativa smecheri care au adunat cateva miliarde de lei le-au investit in cumpararea a sute de hectare de teren, mai ales in sudul judetului, gandind ca de la cinci milioane, cat a costat hectarul in urma cu patru-cinci ani, va ajunge azi la vanzare la 1.400 de euro/ha.
Comisia Europeana (CE) a aprobat, vineri, achizitia distribuitorului de energie Electrica Muntenia Sud de catre grupul italian Enel, apreciind ca tranzactia nu va afecta mediul concurential, a anuntat executivul european.
Finalizarea tranzactiei prin care grupul italian Enel va prelua pachetul majoritar de actiuni la societatea Electrica Muntenia Sud va avea loc pana la jumatatea lunii aprilie.
Concernul italian Fiat vizeaza o investitie in Romania, intr-o linie de productie pentru marca Fiat, potrivit NewsIn care preia o declaratie pentru Business Standard a unor surse din piata auto locala, fara a mentiona ce ar putea produce compania.
Vedeta a fost gazda evenimentului, alaturi de realizatorul Realitatea TV, Rares Bogdan. Actrita si-a facut aparitia la Opera Nationala din Cluj intr-o rochie neagra, cu trena, creatia designerului italian Carlo Pignatelli!
Luni, 16 octombrie, ora 19, la Libraria Humanitas Kretzulescu, va avea loc la lansarea volumului de poezii si proze Canturi orfice, de Dino Campana, aparut recent in colectia Biblioteca italiana, in traducerea Aurorei Firta-Marin, cu o prefata de Fiorenta Ceragioli.
google-analytics.com